Gertie Driessen


Mijn naam is Gertie Driessen en samen met mijn man Fun, houden wij ervan op zoek te gaan naar mooie, aparte, kunstzinnige spullen. Het moment waarop we dan iets tegenkomen, waarvan je weet, dit is het, dit wil ik hebben, geeft bij voorbaat al een heerlijk gevoel.

Het dan goed kunnen bekijken, bevoelen en wellicht zelfs aan ruiken, zal ongetwijfeld eraan aan bijdragen je beslissing over het wel of niet aanschaffen te vereenvoudigen.

Mijn passie voor Curiosa


Natuurlijk kun je tegenwoordig op internet bijna alles kopen en verkopen, maar dat unieke gevoel kan er helaas niet bijgeleverd worden.

Voor mensen die net zoals wij, liever niet aan deuren moeten bellen om iets te bekijken of diverse mensen aan de eigen deur hebben om iets te verkopen zijn we PONT1 begonnen.

Een fysieke winkel waar we proberen een mooie verzameling objecten, van uiteenlopende categorieën bij elkaar te brengen.

Voor iedereen die niet in de gelegenheid is ons te bezoeken, of een voorproefje wil, is er de mogelijkheid het een en ander te bekijken via de site.

Voor mensen die overwegen objecten te verkopen, bieden we de mogelijkheid dit via ons te regelen.Verdere informatie hierover vind u onder verkoop, of u mailt ons: info@pont1.nl

Wij hopen u te kunnen begroeten bij PONT1